Loading...

NIVI?

Som un centre de Psicologia i Psiquiatria a Andorra que funciona des de l’any 1998, fundat per Meritxell Camp i Marta Compte.
NIVI, agrupa un equip de psicòlegs i psiquiatres que es complementen i treballen de forma interdisciplinària.
Els psicòlegs i metges que constituïm l’equip de NIVI Andorra sumem els nostres coneixements i la nostra experiència per atendre les diferents demandes dels usuaris a Andorra.
El nostre equip de professionals consensuem l’avaluació, el tractament i la intervenció d’acord amb els criteris científics i les noves investigacions i ens formem contínuament per poder millorar l’atenció al pacient.

Per què NIVI?

  • Perquè som professionals experts i experimentats.

  • Perquè obtenim resultats eficaços i contrastats.

  • Perquè som un equip i treballem de forma interdisciplinària.

  • Perquè ens adaptem a tu.

Com treballem?

Partim de la idea que cada individu és únic i irrepetible. El benestar de la persona rau en poder ser un mateix de forma adaptativa, en poder trobar el seu propi sentit a la vida, en poder canviar el que sigui necessari i en poder desenvolupar el seu potencial en qualsevol àmbit.

A NIVI tenim la convicció que tota persona pot donar el millor de si mateixa en un entorn i atmosfera que ho faciliti, per això oferim serveis de qualitat a mida de cadascú. Ho aconseguim acollint les persones amb respecte, en un espai càlid i segur, amb l’ajuda de professionals experts, i adaptant les tècniques psicològiques més capdavanteres i contrastades.