Loading...

Meritxell Camp i Buj

Soc psicòloga i fa més de 25 anys que treballo en el camp de la psicologia clínica.

Amb la meva sòcia, la Marta Compte, vàrem fundar el centre NIVI amb l’objectiu de treballar en equip sumant coneixements i especialitats per atendre a les persones des de la vessant psicològica i medica.

M’he especialitzat en el tractament de persones i famílies que pateixen malestar i dificultats amb ells mateixos o amb el seu entorn.

L’assessorament i l’acompanyament de famílies que passen per moments difícils (separacions, dols …) és una part important del meu treball.

Al llarg de la meva experiència professional he après que el nostre benestar depèn en gran mesura de com ens relacionem i com ens comuniquem.

També treballo en l’àmbit jurídic com a perit judicial adscrita a la Batllia d’Andorra i com a perit privat.

M’agrada fer divulgació de temes relacionats amb la meva professió i també el món de la docència.

Veure currículum

Marta Compte i Puiggalí

Sóc psicòloga especialitzada en psicologia clínica, i em dedico a la psicologia des de fa més de trenta anys, quan amb la meva sòcia Meritxell Camp vam fundar el nostre primer centre. Sempre m’ha interessat contribuir des de la psicologia al benestar de les persones i treballar en equip amb altres professionals. Treballo amb adults i infants.

Des de fa més d’una dècada, treballo amb EMDR com abordatge psicoterapèutic orientat al trauma. Aquesta tècnica m’ha portat a centrar-me en l’aprofundiment de les persones que tenen algun component traumàtic en la seva història.

També m’he interessat pel diagnòstic i acompanyament de les persones ( infants i adults) que presenten Altes Capacitats Intel·lectuals, i en l’estudi de com aquesta característica els condiciona.

Sóc psicòloga Forense, i presto els meus serveis com a pèrit al torn d’ofici dels tribunals andorrans,. Exerceixo també com a pèrit privat.

Per últim, m’interessa la psicologia de l’esport i en particular la del ’alt rendiment. Jo mateixa sóc una gran amant de l’esport. Aquesta passió m’ha portat a formar-me en aquest camp i a acompanyar a diferents esportistes d’alt nivell.

M’encanta comunicar i escoltar a les persones, cadascuna d’elles m’enriqueix com a professional de la psicologia.

Veure Curriculum

Marc A. Corral Plaza

Soc psicòleg des de fa 34 anys. La meva labor professional s’ha desenvolupat principalment en el camp de la Gestió de Persones i en el de la docència universitària.

En els darrers anys col·laboro com a Psicoterapeuta al Centre d’Atenció Psicològica NIVI, un prestigiós centre del Principat d’Andorra.

Em dedico al tractament i ajuda de persones de edat adulta i la meva teràpia s’emmarca dins dels principis de la Psicologia Positiva que entén la salut mental no només com el tractament dels trastorns psicològics, si no també com el desenvolupament de les capacitats i fortaleses de cada persona per afrontar i gaudir dels reptes i oportunitats que ens ofereix el nostre entorn.

Com la resta dels meus companys els meus programes de millora parteixen sempre de la psicologia basada en la evidencia científica i tenen una eficàcia contrastada en la pràctica clínica.

Veure Curriculum

Ariadna Alonso Casal

Soc psicòloga especialitzada en psicoteràpia psicodinàmica, un tipus de treball el qual es centra en prendre consciència del que ens passa, d’allò que passa per la nostra ment de manera inconscient i entendre com funciona la nostra ment.

Des de sempre, la meva vocació ha estat poder entendre i acompanyar a les persones en el seu malestar, ajudant a poder comprendre l’angoixa i els conflictes més interns. En un principi, vaig dedicar-me específicament en l’acompanyament als adults, ajudant a pensar sobre el mateix malestar, però de mica en mica m’he anat més interessant pels infants, per les famílies.

Quan som pares, ens invadeixen els dubtes de com educar als nostres fills; ens preocupa com gestionar el dia a dia els conflictes que poden aparèixer a casa o a l’escola, situacions d’estrès que sovint ens porten a situacions d’incomprensió i desesperació perquè “ja no sabem què més fer”:

El meu fill ha tingut una davallada els darrers mesos en l’àmbit acadèmic, què ha passat?; com és que el meu fill està inquiet i no para de molestar als companys?; per què últimament no vol sortir a jugar, es mostra apàtic… La finalitat doncs, és acompanyar a les famílies a poder entendre què passa i ajudar a pensar estratègies i entendre què està passant.

Paral·lelament, m’he anat formant en l’acompanyament de processos de dols. El meu objectiu neix a partir de la necessitat pròpia de poder entendre i poder pensar aquests moments tan complicats de les nostres vides.

Veure Curriculum

Sílvia Palau Garcia

Soc psicòloga. Després de graduar-me en psicologia a la Universitat de Barcelona i col·laborar a l’Hospital Universitari de Bellvitge a l’àrea de psiquiatria (específicament amb trastorns de la conducta alimentària i joc patològic) vaig comprendre que havia de seguir creixent personalment i professionalment.

Després d’uns anys de canvis vaig ser mare de la meva filla i gràcies a aquesta experiència vaig sentir la necessitat d’aprendre i de compartir aquells aspectes relacionats amb la maternitat. Així doncs, em vaig especialitzar en Psicologia Perinatal i vaig completar la meva formació especialitzant-me en teràpia de parella i sexologia clínica.

Tanmateix, donat que el meu desig és ajudar a aquelles parelles, pares, individus que es troben perduts en el camí i necessiten una guia que els pugui il•luminar, vaig fundar l’Associació Petites Estels d’Andorra per donar suport a les famílies que es troben en un dol perinatal i gestacional.

Per últim, també col·laboro amb la premsa escrita nacional elaborant periòdicament diversos articles relacionats amb la salut i estil de viure.

Veure Curriculum

Aida Romero Aranda

Soc psicòloga general sanitària especialitzada en nens i adolescents.

Em considero una persona organitzada, empàtica, carismàtica i amb molta habilitat per a treballar amb menors.

Treballo des d’una perspectiva integradora, cognitiu-conductual i sistèmica, en la qual el paper de la família és molt important al llarg de tot el procés terapèutic.

A més, considero imprescindible la coordinació i comunicació constant amb la família, l’entorn educatiu i els especialistes externs, amb la finalitat que cadascun, des del seu rol, faciliti el seu bon desenvolupament.

La meva intenció és oferir la millor atenció i acompanyament, mitjançant l’avaluació i intervenció, de totes aquelles dificultats que afecten l’estat emocional dels vostres fills, i que a més, interfereixen en el seu funcionament familiar, social, escolar i sobretot, en el desenvolupament de la seva personalitat.

També estic especialitzada amb EMDR, una tècnica enfocada a treballar el trauma, és a dir, qualsevol situació del passat que hagi tingut un gran impacte emocional al nostre cervell, i que avui dia, continua generant molt de malestar.
Això m’ha permès ampliar el meu abordatge terapèutic amb els adults i millorar la meva pràctica clínica amb els infants i adolescents, ja sigui per treballar pors, ansietat, assetjament escolar, etc.

Per acabar, m’agrada treballar des del Mindfulness o Atenció Plena, una tècnica de meditació que consisteix a observar la realitat del present sense judicis i amb plena acceptació, la qual ens ajuda a connectar amb el nostre cos i a disminuir l’ansietat com a eina d’autoregulació emocional.

Veure currículum

Joan Cabeza Gimenez

Dintre del meu àmbit d’actuació professional d’assistència psiquiàtrica a les persones que pateixen trastorns mentals o que tenen dificultats psicològiques prèvies a la malaltia mental, es portada a terme des d’una visió global, integrant els tractaments mèdics amb els psicològics, és a dir amb la psicoteràpia.

En casos concrets, la teràpia de família és imprescindible per abordar trastorns específics, particularment en adolescents en crisi.

El treball en equip és indispensable per a poder assistir millor aquelles persones que necessiten un suport psicològic més ampli, raó per la qual la meva integració en el centre Nivi dona aquesta possibilitat terapèutica a les persones que ho precisen.

Veure Curriculum

Toni Cairat Vila

Soc metge psiquiatre, amb més de 30 anys d’experiència.

He treballat en diferents camps de la Psiquiatria a Barcelona, Paris i Andorra.

Al llarg de la meva experiència professional he desenvolupat la meva activitat professional en Psiquiatria d’Adults i Psiquiatria Infanto-Juvenil. He treballat en l’àmbit hospitalari i en Centres de Salut de la Psiquiatria Pública i Privada.

Aquesta activitat m’ha portat ha treballar en Centres Multidisciplinaris on confluíem: Psiquiatres, Psicòlegs, Logopedes, Especialistes en Psicomotricitat etc.
Actualment I des de de l’any 2.019 m’he integrat a NIVI, on desenvolupo la meva activitat amb un equip amb psicòlegs i psiquiatres.

El treball en equip multidisciplinari es la millor manera de fer front a unes patologies que tenen un origen i causes multifactorials. En conseqüència la resposta terapèutica no pot ser tan sols psicofarmacològica.

Veure Curriculum